Destacat »

19 març 2019 – 15:00

Més d’un miler professionals i representants d’empreses, administració, entitats i institucions del món de les telecomunicacions i la informàtica es donaven cita ahir al vespre a l’Auditori de Barcelona en el decurs de la que …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Barcelona prepara l’Smart City Week per acostar als barris els coneixements del SCEWC18

Submitted by on 26 octubre 2018 – 17:00No Comment
Share Button

Experimentar i reflexionar als barris de Barcelona sobre la relació entre les persones, la tecnologia i les ciutats és la fi del programa del Smart City Week que celebra la ciutat comtal del 4 a l’11 de novembre i que tracta de portar un retorn social positiu per a la ciutadania, dels continguts del  Smart City Expo World Congress, l’esdeveniment de ciutats intel·ligents que acull Barcelona del 13 al 15 de novembre.

Segons informa l’Ajuntament de Barcelona, ​​durant aquests dies els barris de la ciutat es convertiran en espais oberts al diàleg, la reflexió i l’aprenentatge amb l’objectiu de debatre sobre els reptes, els límits i les oportunitats que ofereixen les ciutats intel·ligents.

Activitats en 10 districtes de Barcelona

El programa de la Smart City Week inclou més de cinquanta activitats repartides pels deu districtes de la ciutat, entre les quals destaquen conferències, debats, itineraris, visites guiades i tallers per a tota la família.

L’acte d’obertura de la setmana de la ciutat intel·ligent se celebra el 5 de novembre al nou centre d’innovació urbana de Barcelona, ​​Ca l’Alier, on, a més, es desenvoluparà una part important de les activitats de la Smart City Week.

eSMARTCITY.es

 

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook