Destacat »

31 octubre 2018 – 20:00

Inscriu-te i vine a la Lul·liana 2018!
Com cada any, el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) celebra la Lul·liana en un acte commemoratiu del seu patró, Ramon Llull. Enguany, tindrà lloc el dia …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Barcelona es prepara per l’European Blockchain Convention

Submitted by on 30 octubre 2018 – 19:00No Comment
Share Button

Barcelona acollirà la primera edició de l’European Blockchain Convention, el proper mes de novembre, convenció que reunirà més de 500 assistents arribats de tot Europa i que comptarà amb les ponències de més de 50 experts sobre el present i el futur de la tecnologia Blockchain, seus principals casos d’ús i la regulació més recent.

La trobada se celebrarà el dia 29 de novembre. Es debatran qüestions com la identitat digital en el nou internet del valor, el sorgiment de les ics (Initial Coin Offering) i les quests (Security Token Offering) com a nous vehicles de finançament i les repercussions de l’emissió de moneda digital per part dels bancs Centrals. Altres panells giraran al voltant del marc regulador del blockchain, el seu potencial per descentralitzar indústries i els casos d’ús en el sector financer, l’Internet de la Coses (IOT) i les Ciutats Intel·ligents.

Alguns dels ponents que participaran en l’edició d’enguany són Sergio Gorjón, Divisió d’Innovació del Banc d’Espanya; Cătălin Sorin, Membre del Parlament Europeu; Thomas Moser, Conseller del Banc Nacional de Suïssa; Marta Piekarska, directora de Ecosistema d’Hyperledger; Michael Kumhof, Banc Central d’Anglaterra; Cristina Carrascosa, membre de l’Observatori i Fòrum Blockchain de la Unió Europea; Virginia Cram Martos, Blockchain Project Leader de les Nacions Unides; Lory Kehoe, Managing Director en ConsenSys; Montse Guàrdia, directora de Transformació Digital i Innovació i Vicepresidenta de Alastria.

Per a més informació

Agenda: eblockchainconvention.com/agenda

Entrades: eblockchainconvention.com/tickets

Els membres del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya disposen d’un cupó descompte (COLABORACIONEBC) del 30% sobre el preu de l’entrada (vàlid fins al 15 de novembre).

 

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook