Destacat »

18 Novembre 2019 – 9:00

El comitè organitzador de la Comissió Dona i igualtat de la intercol·legial us convida a participar en el acte  “Dones i professions tecnològiques” el proper 13 de desembre de 2019 de les 16:00 a les …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Dues empreses #QuantumBarcelona en l’últim estudi de Boston Consulting Group (BCG) sobre Quantum Computing Ecosystem.

Submitted by on 28 Novembre 2018 – 20:00No Comment
Share Button

Entanglement Partner i Qilimanjaro entre les empreses emergents del Quantum Computing Ecosystem, segons BCG (Boston Consulting Group). L’impacte total de la informàtica quàntica és probablement a més d’una dècada de distància. Però aquests empreses estan entre les que es preveu que tindran rellevància per als empresaris i que prometen grans canvis en els pròxims cinc o deu anys.

Els experts estan convençuts que amb el temps poden construir una computadora quàntica d’alt rendiment. Donats els obstacles tècnics que s’enfronten les computadores quàntiques: manipulacions a nanoescala, per exemple, o bé en entorns de buit o a temperatures criogèniques, el progrés dels últims anys és difícil d’extrapolar-lo cap al futur. A llarg termini, aquestes màquines probablement formaran nous paradigmes informàtics i empresarials resolent problemes computacionals que actualment estan fora de l’abast. Podrien canviar el joc en camps com la criptografia i la química (i, per tant, la ciència material, l’agricultura i els productes farmacèutics), per no parlar de la intel·ligència artificial (AI) i l’aprenentatge automàtic (ML). Podem esperar aplicacions addicionals en logística, fabricació, finances i energia.

Més informació a “The Next Decade in Quantum Computing—and How to Play

 

Etiquetes: , , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin