Destacat »

6 desembre 2018 – 9:00

El 21 de febrer de 2019 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.
Per setè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Dues empreses #QuantumBarcelona en l’últim estudi de Boston Consulting Group (BCG) sobre Quantum Computing Ecosystem.

Submitted by on 28 novembre 2018 – 20:00No Comment
Share Button

Entanglement Partner i Qilimanjaro entre les empreses emergents del Quantum Computing Ecosystem, segons BCG (Boston Consulting Group). L’impacte total de la informàtica quàntica és probablement a més d’una dècada de distància. Però aquests empreses estan entre les que es preveu que tindran rellevància per als empresaris i que prometen grans canvis en els pròxims cinc o deu anys.

Els experts estan convençuts que amb el temps poden construir una computadora quàntica d’alt rendiment. Donats els obstacles tècnics que s’enfronten les computadores quàntiques: manipulacions a nanoescala, per exemple, o bé en entorns de buit o a temperatures criogèniques, el progrés dels últims anys és difícil d’extrapolar-lo cap al futur. A llarg termini, aquestes màquines probablement formaran nous paradigmes informàtics i empresarials resolent problemes computacionals que actualment estan fora de l’abast. Podrien canviar el joc en camps com la criptografia i la química (i, per tant, la ciència material, l’agricultura i els productes farmacèutics), per no parlar de la intel·ligència artificial (AI) i l’aprenentatge automàtic (ML). Podem esperar aplicacions addicionals en logística, fabricació, finances i energia.

Més informació a “The Next Decade in Quantum Computing—and How to Play

 

Etiquetes: , , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook