Destacat »

19 març 2019 – 15:00

Més d’un miler professionals i representants d’empreses, administració, entitats i institucions del món de les telecomunicacions i la informàtica es donaven cita ahir al vespre a l’Auditori de Barcelona en el decurs de la que …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Destacat, Notícies

Els col·legis professionals de Catalunya atorguen a Josep Rull el Premi Intercol·legial 2018

Submitted by on 18 desembre 2018 – 12:00No Comment
Share Button

L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya ha atorgat el Premi Intercol·legial 2018 a l’exconseller Josep Rull, en presó preventiva per la causa del procés sobiranista, pel seu suport als col·legis professionals durant el seu mandat com a conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

Segons ha informat l’Associació en un comunicat aquest dimarts, reconeix el tarannà “receptiu i dialogant” de Rull cap als col·legis i les temàtiques que afecten aquests professionals, des del convenciment en la participació activa dels col·legis en la definició i aplicació de les polítiques.

També destaquen el seu reconeixement de les funcions desenvolupades pels col·legis i pels col·lectius professionals, en un premi atorgat després d’un procés participatiu entre les corporacions professionals associades a la Intercol·legial.

AlDia.cat

Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull. Autor: Jordi Bedmar

 

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook