Destacat »

21 Novembre 2019 – 9:00

La Comissió de Dones i Igualtat de L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals ha posat en marxa aquest any el Cicle de conferències Dona i Professions Col·legiades, amb el suport de la Direcció General d’Igualtat de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

“Hora do Código” a Galícia: Jornada lúdica per apropar el món de la programació informàtica als més petits

Submitted by on 31 Gener 2019 – 9:00No Comment
Share Button

El Colexio Professional de Enxeñaría en Informática de Galicia (CPEIG) i l’Escola Superior de Enxeñaría Informàtica dóna Universidade de Vigo (ESEI) organitzen un conjunt d’activitats i tallers a joves d’entre 6 i 18 anys emmarcat en la iniciativa global Hora del codi (HourOfCode) promoguda per l’organització Code.org. Aquesta organització és un organisme públic dedicat a ampliar la participació en Informàtica.

La jornada, totalment gratuïta en què intervé Fernando Suárez president de CPEIG i Francisco Rodríguez director de ESEI es realitzen activitats com la Iniciació a la programació, iniciació a la programació amb Scratch, iniciació a la programació de dispositius amb Arduino, cinema i vídeo en 3D, conèixer la impressió 3D, coneixement dels drones, realitat virtual, així com tallers per aprendre matemàtiques, ciències, programació i robòtica de forma divertida.

La jornada es va celebrar el dissabte 19 de gener en horari de 9 a 19:30 hores a la Universitat de Vigo.

Més informació

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin