Destacat »

18 Novembre 2019 – 9:00

El comitè organitzador de la Comissió Dona i igualtat de la intercol·legial us convida a participar en el acte  “Dones i professions tecnològiques” el proper 13 de desembre de 2019 de les 16:00 a les …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Formació

Curs “Pla operatiu d’emergències i gestió de crisis” el 9 d’abril de 2019

Submitted by on 25 Febrer 2019 – 9:00No Comment
Share Button

DATA: 9 d’abril de 2019
HORARI: 15:30h a 19:30h
LLOC: Seu de Telecos.cat i COEINF
Pl. Ramon Berenguer el Gran 1, entr. Barcelona

PROFESSOR:

Josep Ballart Guasch, enginyer de telecomunicació per la UPC i Màster in Business Administration, per l’Institut de Directius d’Empresa de Barcelona (1989-1991). Ha ocupat diferents càrrecs en empreses del sector elèctric des de 1983 a Espanya i Sudamèrica. Director d’Operacions d’Endesa Distribució Elèctrica a Espanya fins a l’any 2010. Ha estat membre del Comitè Tècnic de Seguiment del Sistema Ibèric, del Comitè Tècnic de Seguiment del Sistema extrapeninsular i membre del “Technical Committee” d’organització del Congrés “Distribution Europe” fins a l’any 2010. Ha participat en diversos òrgans de R+D+I tant en l’àmbit nacional com europeu en el sector de la distribució d’energia elèctrica, així com en grups de treball en Eurelectric (Brussel·les) en temes relacionats amb l’Operació del sistema elèctric i Smart Grids.

DIPLOMA: Tots els alumnes participants tindran un diploma acreditatiu (CERTIFICAT) d’assistència.

OBJECTIUS

L’objectiu d’aquest curs es poder establir una reflexió que ajudi els assistents a elaborar els seus propis criteris i plans d’acció davant situacions d’estrès. Les situacions per a les quals estan previstos els plans són complexes i difícilment predictibles. Ens centrarem més que en el “què” en els “com”, els “per què” i els aspectes més significatius a considerar en les actuacions previstes. Treballarem l’organització amb la qual es fa front a aquestes dificultats (formació de combat) i els criteris generals d’actuació operativa davant d’emergències, les activitats principals a desenvolupar pels tècnics i la identificació de la seqüència exhaustiva d’accions a realitzar per les diferents unitats implicades. També treballarem els diferents aspectes de “l’abans”, “el durant” i “el després”.

DIRIGIT A

Professionals de tots els àmbits i sectors, que vulguin entendre la filosofia i mecanismes de funcionament de plans d’actuació davant de circumstancies extraordinàries que requereixen potenciar al màxim la capacitat normal de l’organització.

PROGRAMA

 • Origen i finalitat dels Plans Operatius per fer front a emergències
  • Temporalitat: abans, durant i desprès.
  • Empresarials: Tècnics i econòmic, danys i reclamacions
 • Sistemàtica:
  • Metodologia
  • Vigilància, activació, seguiment, desactivació, tancament i balanç
  • Circumstàncies externes
  • Mitjans, tècnics, humans, procediment
  • La funció dels simulacres.

PREU

 • 58€ (associat) i 118€ (no associat)
  Formació bonificada, gestionem els tràmits per a gaudir de les bonificacions corresponents amb FUNDAE
INSCRIPCIONS:
Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin