Destacat »

14 Octubre 2019 – 17:14

Avui 14 d’octubre hem conegut la sentència del Tribunal Suprem al judici als líders de la societat civil i representants polítics. Una sentència que condemna a penes de presó per a 9 líders polítics i …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

L’impressionant sistema ‘Look Around’ dels nous mapes d’Apple

Submitted by on 26 Juny 2019 – 17:00No Comment
Share Button

El llançament oficial dels nous sistemes operatius serà a la tardor.

Apple ha anunciat avui que per primera vegada des que van sortir al mercat fa gairebé 10 anys, ha dotat als seus tauletes iPad d’sistema operatiu propi, el iPadOS, alhora que ha portat el popular manera fosc al nou iOS 13 per a telèfons iPhone.

Pel que fa a l’actualització de l’aplicació de Mapes, Apple va introduir l’opció “Look Around“, que, de manera similar a “Street View” de Google, permet visualitzar amb fotografies reals el lloc triat.

Els nous sistemes operatius estaran disponibles en versió beta per a desenvolupadors a partir d’aquest mateix dilluns i en versió beta per al públic general a partir del juliol, i el llançament oficial serà a la tardor.

Notícia original a La Vanguardia

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin