Destacat »

27 maig 2020 – 1:08

Segueix aquí totes les fases del procés electoral del COEINF
 

10 de març de 2020: Convocatòria original d’Assemblees del 2020
18 de març de 2020: Suspensió d’Assemblees i del procés electoral per la crisi de la COVID19
26 …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

El Govern constitueix la Comissió Territorial per a l’estratègia de dinamització socioeconòmica ‘Un país d’oportunitats, un país viu’ a la Ribera d’Ebre

Submitted by on 6 desembre 2019 – 17:00No Comment

L’objectiu és potenciar la dinamització territorial i la generació d’oportunitats al territori, i especialment a aquells afectats pel despoblament i l’envelliment. La Ribera d’Ebre és la segona comarca on el govern desplega l’Estratègia de Dinamització Territorial.

El Govern de la Generalitat ha constituït aquest matí a Móra d’Ebre la Comissió Territorial per a l’Estratègia de Dinamització Territorial a la Ribera d’Ebre. Aquesta reunió forma part de l’estratègia de l’Executiu català “Un país d’oportunitats, un país viu”, que té per objectiu potenciar la dinamització territorial i la generació d’oportunitats al territori, i especialment a aquells afectats pel despoblament i l’envelliment. La Ribera d’Ebre és la segona comarca on el govern desplega l’Estratègia de Dinamització Territorial.

La comissió territorial constituïda avui és la concreció del desplegament de l’Estratègia a la Ribera d’Ebre. Ha estat presidida per Miquel Àngel Escobar, secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran i vicepresidida, pel delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès. Ha comptat també amb la participació del secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, la directora general d’Administració Local, Rosa Vestit, la directora general d’Anàlisi Econòmica, Marta Curto, el director general d’Innovació i Economia Digital, Daniel Marco, el director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Albert Alins i el director general de Desenvolupament Rural, Oriol Anson.

Per part del territori hi han assistit la presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, i una nodrida representació del Consell d’Alcaldes. També hi eren presents diferents representants del teixit socioeconòmic de la comarca.

Notícia original completa a SmartCatalonia

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin