Destacat »

16 Juliol 2019 – 17:00

El pla estratègic en intel·ligència artificial de Catalunya està obert a un procés participatiu on la ciutadania i entitats del sector podran presentar esmenes fins al 15 d’octubre
S’ha elaborat  des del departament de polítiques digitals …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Fiasco Awards 2009

Submitted by on 2 Novembre 2008 – 17:50No Comment
Share Button

L’avenç tecnològic no és un camí recte. Malgrat les inversions econòmiques, els esforços intel·lectuals i les il·lusions invertides sovint, en lloc d’aconseguir un producte exitós, una empresa rendible, un nou servei útil o un desenvolupament interessant, acabem tenint entre mans un autèntic fiasco. Però els èxits i els fiascos formen part del mateix procés de progrés, són la cara i la creu de la mateixa moneda. Els primers es cel·lebren i dels segons, superat l’ensurt inicial, se n’apren. A més, acostumen a ser molt divertits.

Logo

Mentre les nostres idees viuen en el món del paper o del document electrònic tot funciona de meravella. És en el moment en que les duem a la pràctica, un pas audaç, quan es poden convertir en un fiasco i a més, quan correm el risc de caure en el descoratjament.

Els Fiasco Awards volen premiar els millors projectes de l’àmbit TIC que han acabat en FIASCO, a fi de potenciar l’esperit crític, fomentar l’actitud positiva envers els entrebancs del camí cap a l’èxit i, per què negar-ho, per divertir-nos!

Més informació: Fiasco Awards

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook