Destacat »

13 febrer 2019 – 12:00

La 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” tindrà lloc el 18 de març i no el 21 de febrer com estava previst inicialment. En motiu de la coincidència amb la vaga general convocada …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Oracle engegarà un centre europeu de R+D a Barcelona

Submitted by on 6 novembre 2007 – 0:08No Comment
Share Button

La multinacional de solucions informàtiques per a empreses Oracle ha decidit engegar un centre de recerca i desenvolupament (R+D) a la ciutat de Barcelona, per a això manté converses amb la Generalitat i amb una universitat catalana.
El director general de Oracle Ibèrica, Miguel Milano, no va concretar ahir el tipus de programes informàtics en els quals s’especialitzarà aquest futur centre, però va assegurar que es tracta d’un treball d’alt valor afegit amb enginyers de llarga trajectòria professional. “Tot el món sap que Barcelona és una ciutat tocada per la vareta màgica”, va opinar Milano, en referència a l’atractiu que ha guanyat la capital catalana per a atreure professionals estrangers.

torreagbar.jpg

 Oracle continua la seva forta expansió en el mercat ibèric amb la incorporació de Félix Monedero, membre del Consell Assessor del COEIC, com Director de la Zona Mediterrani, amb responsabilitat sobre Catalunya, València, Balears i Andorra.

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook