Destacat »

https://www.instagram.com/automoyka_himchistka_kiev Instagram Блеск 11 gener 2018 – 9:00

Facebook Блеск El COEINF, juntament amb l’Associació /Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (EIC) i amb l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (telecos.cat), hem mantingut sempre una clara voluntat de servei als professionals de l’enginyeria i a la societat. …

Read the full story »
Instagram Детейлинг watch Col·legi

https://www.facebook.com/autostudio.glyanec Facebook Автостудия Глянец el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

https://www.facebook.com/detailing.com.ua Facebook Детейлинг Formació

Instagram Автостудия Глянец formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Col·legi

Conveni amb ISACA

Submitted by on 4 abril 2011 – 13:01No Comment
Share Button

El Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informática de Catalunya (COEINF) i l’Associació pel Control i Auditoria de Sistemes d’Informació capítol de Barcelona (ISACA-Barcelona) han signat un conveni de co·laboració per tal d’establir el marc i el curs per a la realització en comú de les activitats de divulgació, de formació i d’investigació que redundin en benefici d’ambues parts com marca el primer punt de l’acord.

Tant el Sr. Albert Lladó, president d’ ISACA-Barcelona com el Sr. Antoni Rodríguez Degà del COEINF van destacar la importància del conveni per obtenir sinèrgies entre les seves respectives organitzacions a través d’events comuns, jornades de formació i comunicats que es realitzaran conjuntament per als seus membres i mitjans de comunicació.

Així mateix va afirmar la importància d’unir esforços per buscar l’ excel·lència en la formació dels seus associats per donar un major valor professional de cada un dels membres d’ambdues organitzacions.

A Barcelona a 25 de Març del 2011.

ISACA-Barcelona i COEINF.

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook