Destacat »

21 setembre 2018 – 9:00

L’Associació de Professionals TIC de Catalunya (APTICC) -integrada per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat), el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF), i l’associació GrausTIC- organitza la taula rodona “Com implantar solucions IoT amb èxit”, com a side …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Informes

Dossier d’Indicadors de la SI – 2011

Submitted by on 16 gener 2012 – 18:18No Comment
Share Button

Dossier d’Indicadors de Seguiment de la Societat de la Informació (Desembre 2011)

El “Dossier d’Indicadors de Seguiment de la Societat de la Informació”, recull els principals indicadors del sector de les TIC i la SI, amb dades de les fonts oficials més rellevants. Ofereix els valors més actuals tant a nivell nacional com autonòmic, així com els de la Unió Europea per poder realitzar una comparació internacional entre aquests països. A més de l’última dada existent, també es mostra l’evolució històrica d’aquests indicadors, permetent conèixer així la situació actual de la SI i la seva evolució en els últims anys.

.
.

 

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook