Destacat »

12 juny 2020 – 17:00

Els camins en bona companyia sempre són bons camins. No importen les pujades, les baixades ni els entrebancs -previstos o no-. Giravolts que rodegen muntanyes immenses que molt sovint són miratges.
L’honor de rebre la confiança …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Col·legi

Full de ruta del Col.legi pre-reunió Col.legis nacionals

Submitted by on 8 novembre 2008 – 20:53No Comment

Líneas de treball i posicions previs a la reunió del Consejo de Colegios de Ingeniería Informática que té lloc aquest dissabte 8 de Novembre. En funció dels resultats d’aquesta reunió, la setmana próxima Antoni Rodriguez, el Degà del Col.legi, realitzarà un comunicat de quina és la postura oficial del Col.legi.

Previament als darrers aconteixements (El Congrés dels Diputats rebutja donar futur i contingut al nostre títol), el Col.legi ha col.laborat activamente amb la CODDI (Conferència de Degans i Directors d’Informàtica) i des de fa anys en la la preparació de les fitxes d’Enginyeria Informàtica presentades els ministeris de Madrid corresponents.

Per part del Col.legi s’ha formalitzat un grup de treball amb caràcter prioritari per gestionar la resolució del Congrés, format per l’Equip Deganal, l’Equip de Gestió i Eduard Elias, President del Consejo de Colegios de Ingeniería Informática, i Degà fundador del nostre Col.legi.  El 7 de Novembre va tenir lloc una Junta extraordinaria per definir seguents accions i estratègia a proposar al Consejo de Colegios de Ingeniería Informática.

Durant els propers dies, a nivell de Catalunya, el Col.legi mantindrà reunions amb parlamentaris dels partits polítics catalans per tractar aquest assumpte, així com amb membres del Consell Assessor. En aquests moments, estem en una posició de diàleg, però en el cas de no obtenir resultats adoptarem una actitud més contundent i ens pendran les decisions que siguin necessàries.

Es communicarà transparenment tota informació relacionada amb aquest assumpte als co.legiats, enginyers informàtics, i altres col.lectius interessats mitjançant la web enginyeriainformatica.cat. És important esmentar que a la web es recullen notícies publicades a diverses fonts d’informació que no tenen per que reflexar la postura oficial del Col.legi. A totes les entrades s’especifica la font de la notícia, excepte quan aquesta notícia la genera el propi Col.legi.

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin