Destacat »

11 octubre 2018 – 9:00

El catàleg de formació que oferim de manera conjunta el COEINF i ACET (Telecos.cat) s’ha actualitzat amb les següents noves propostes:

Conceptes bàsics de LTE; curs 5 hores; 20 d’octubre de 2018
Photoshop per enginyers; curs 8 …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

I Jornada TIC i Sostenibilitat de Canàries

Submitted by on 27 febrer 2012 – 9:00No Comment
Share Button

El Col·legi Professional d’Enginyers Tècnics en Informàtica de CanàriesCOITIC en col·laboració amb aecotic organitza la I Jornada TIC i Sostenibilitat de Canàries que es celebra el 29 de febrer a la Universitat de La Laguna a Tenerife, dins del marc de difusió sobre la rellevància que les TIC tenen en tots els àmbits que afecten la nostra societat.

El Col·legi Oficial d’Enginyers en Informàtica de Catalunya col·labora i dóna suport a aquest acte, en el qual estarem representats per Alfons Rubio, Director del COEINF.

En l’esdeveniment participaran Roberto Moreno, Director general de Telecomunicacions i Noves Tecnologies del Govern de Canàries, Carlos Alonso, Vicepresident i Conseller Insular d’Economia i Competitivitat del Cabildo de Tenerife, i Manuel Delfino, Director del Port d’Informació Científica de Catalunya entre d’altres.

El objectius de la jornada són mostrar la relació entre computació i desenvolupament sostenible., descriure l’estat de l’art del green computing i les seves aplicacions al desenvolupament ecològic, explorar les vies de treball que contribueixin a un model de desenvolupament sostenible i la seva aplicació a l’àmbit canari, mostrar experiències en l’ús de les Tecnologies Informàtiques per a la conservació del patrimoni natural i aportar les claus sobre com afrontar el repte dels serveis TI sostenibles en l’àmbit empresarial.

Assistència gratuïta fins a completar l’aforament (240 persones). Per a més informació i registre contactar amb el COITIC

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook