Destacat »

14 Octubre 2019 – 10:00

Avui 14 d’octubre hem conegut la sentència del Tribunal Suprem al judici als líders de la societat civil i representants polítics. Una sentència que condemna a penes de presó per a 9 líders polítics i …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Formació

Universitat d’Estiu Ramon Llull 2012

Submitted by on 11 Maig 2012 – 8:10No Comment
Share Button

La 16a edició de la Universitat d’Estiu Ramon Llull (UeRL) comença el dia 2 de juliol de 2012 i, com cada any, ofereix un ampli nombre de cursos, jornades i diferents activitats culturals a les seus de Barcelona, Igualada, Mataró, Peralada, Puigcerdà, Sant Feliu de Guíxols, Val d’Aran i Vilassar de Mar.

El programa d’aquesta edició segueix la mateixa estructura dels anys anteriors, amb cursos i jornades de 10, 15 o 20 hores. La nostra Universitat d’Estiu vol ser un espai d’aprenentatge obert a tothom, integrador i participatiu, que combini la formació intel.lectual i el creixement personal. Hi tenen cabuda una gran diversitat de disciplines i l’únic requisit per participar-hi és tenir ganes d’aprendre i d’ampliar coneixements.

Gràcies al conveni de col·laboració entre la Universitat Ramon Llull i el COEINF el col·legiats tenen un 10% de descompte en els seus programes de formació.

Més informació: Universitat d’Estiu Ramon Llull

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin