Destacat »

17 Gener 2020 – 12:00

A un mes de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, anem coneixent més detalls de la que ja és una cita ineludible per a tot el sector TIC del país. Es tracta, a més, d’una edició especial, ja …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Aliances estratègiques: com crear valor i unir esforços

Submitted by on 16 Novembre 2008 – 20:41No Comment

DIA: 26 de novembre de 2008
LLOC: CaixaForum
ORGANITZA: Barcelona Digital Centre Tecnològic
PROMOUEN: Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Inoframció, ACC1Ó, 22@Barcelona i red.es
INSCRIPCIONS: emplena el formulari
PROGRAMA.
Descarrega’t el programa del debat

Les aliances sempre han existit, tant en la vessant de l’R+D+i com en la part dels negocis empresarials, però cada vegada més es fa necessari aprofitar tot el ventall de possibilitats que dóna el mercat.

El fet de tenir a l’abast de l’empresa les xarxes de contactes d’altres entitats, col·laborar amb altres empreses per optar a projectes de més envergadura o bé millorar processos i estalviar costos de desenvolupament fa que cada cop es plantegin les aliances com una activitat estratègica clau per competir amb garantia d’èxit.

Nota: Aprofitant la presència de l’Àngels Orduña, delegada a Ontàrio (Canadà ) de Barcelona Digital Centre Tecnològic, les empreses interessades en conèixer projectes de col•laboració amb Canadà poden sol·licitar via email una entrevista que es realitzaria el mateix dia un cop acabat el debat.

 

09:00 – 09:30

RECEPCIÓ D’ASSISTENTS I CAFÈ DE BENVINGUDA

09:30 – 09:50

MODERACIÓ I INTRODUCCIÓ
ALIANCES PER INTERNACIONALITZAR: CATALONIA GOES TO CANADA

Sra. Àngels Orduña Delegada a Ontorio (Canadà) de Barcelona Digital Centre Tecnològic
http://www.bdigital.org

09:50 – 10:20

ALIANCES PER FOMENTAR EL PROGRÉS TECNOLÒGIC I EL NEGOCISr. Joan Parra, Director Gerent de LEITAT Centre Tecnològic
http://www.leitat.orgSr. Albert Vidal, Director de CETEMMSA Centre Tecnològic
Aquest Centre Tecnològic realitza recerca aplicada de materials i dispositius intel·ligents –smart materials i smart devices – mitjançant diferents sistemes de tractament de superfícies. A través de projectes conjunts amb empreses, centres de recerca i altres centres tecnològics s’aprofundeix en el coneixement científic generat i es transfereix de manera més potent els resultats d’aquest treball conjunt dins del mercat.
http://www.cetemmsa.com

10:20 – 10:50

DE LA BONA VOLUNTAT ENTRE DOS AL DESENVOLUPAMENT D’UN PROJECTE O NEGOCI CONJUNT
Amb les següents empreses convidades i el ponents anteriors tindrem l’oportunitat de conèixer i debatre la importància de les aliances, per què poden ser estratègiques i quines casuístiques es poden trobar al llarg del camí.

Sra. Anna Maiques, Business Development Manager de Starlab
Starlab és una empresa d’R+D+i on científics i economistes de diferents nacionalitats innoven per dotar als seus clients de tecnologies que creïn oportunitats de negoci. Un dels camps que treballen més activament és el de l’Enginyeria Bioelèctrica, on estan especialitzats en el desenvolupament de sensors i algoritmes innovadors. Un altre és l’Observació de la Terra, on donen serveis a empreses d’Energies Renovables o Administracions Públiques en suport del Medi Ambient.
http://www.starlab.es

Sr. Pere Martínez, Director General d’Itechgrup, i membre del Consell Assessor del Col.legi Oficial d’Enginyers en Informàtica de Catalunya
Formada per 8 empreses especialitzades en TIC i Innovació tenen un gran compromís en el treball col·laboratiu i en la creació de valor basant-se en la interacció amb altres entitats. Les seves àrees d’actuació són les solucions de seguretat i gestió d’identitats, infraestructura, virtualització, col·laboració, gestió de recursos, comunicacions, aplicacions i desenvolupament.
http://www.itechgrup.com

Sr. Sergi Torrents, CTO de Southwing
Aquesta empresa innovadora centra la seva activitat en el disseny de solucions Bluetooth per productes mòbils i compten com a clients amb els principals operadors mòbils a Europa, Estats Units i Llatino-amèrica. La seva experiència i cultura empresarial té una gran component de treball en equip i creació d’aliances i col·laboracions a nivell internacional. De la mà de Sergi Torrents coneixerem alguns exemples de projectes on les aliances han jugat un paper molt important.
http://www.southwing.com

10:50 – 11:30

DEBAT ENTRE PONENTS

11:30 – 12:00

PREGUNTES DEL PÚBLIC

 

 

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin