Destacat »

7 gener 2019 – 9:00

La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica tindrà lloc el proper 21 de febrer de 2019 a l’Auditori de Barcelona. En Quim Masferrer hi serà, i tu? No et perdis la gran trobada del …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Formació

InnoEmprèn, Programa d’Alt Rendiment per Emprenedors

Submitted by on 5 juny 2012 – 9:00No Comment
Share Button

Tecnocampus en col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya, us presenta InnoEmprèn,Programa d’Alt Rendiment per Emprenedors de base innovadora que pretén maximitzar el valor afegit dels projectes d’emprenedoria amb propostes de valor diferenciades i competitives.

El programa us proposa un conjunt intensiu de recursos altament qualificats en assessorament, mentoring, coaching, orientació financera i apropament a inversors privats, activació de contactes i dimensionament global del vostre nou projecte de empresa.

InnoEmprèn pretén captar els millors projectes s’adreça a emprenedors i emprenedores amb  projectes de base innovadora, el termini de venciment per l’entrada de candidatures és el 25 de juny, podeu accedir al detall de la informació per participar (bases del concurs, contingut del programa amb calendari i borsa de mentors).

Del total de les candidatures rebudes, 15 seran seleccionades per accedir al programa InnoEmprèn. El procés de selecció es durà a terme mitjançant un tribunal altament qualificat format per persones que al llarg del  programa actuaran de mentors.

 Descarrega Programa

Més informació: InnoEmprèn

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook