Destacat »

1 Agost 2019 – 8:00

Tornem el dia 1 de setembre.
Que passeu un bon estiu!
“Les vacances consisteixen en no tenir res a fer i disposar de tot el dia per fer-ho”. Robert Orben
😉

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Col·legi, Destacat

Trasllat a la nova seu del Col·legi

Submitted by on 25 Juliol 2012 – 9:00No Comment
Share Button

Després de molts anys a les oficines del carrer Aragó, ens anem a les noves oficines localitzades a la Plaça Ramon Berenguer el Gran (Via Laietana). Aquest canvi és estratègic per al creixement del Col·legi, en una millor ubicació en un edifici emblemàtic, que ens permet oferir més serveis als col·legiats/des, fer més activitats, amb aula de formació, i sala de reunions per a les diferents comissions de treball.

Aquests dies estem treballant en el trasllat de la seu del Col·legi a les noves oficines localitzades a la Plaça Ramon Berenguer el Gran (Via Laietana), on estarem totalment operatius a partir de l’1 de Setembre.

També estem preparant la inauguració de la nova seu, a la que rebràs la corresponent invitació, per a que puguis visitar aquest nou espai que volem sigui casa teva, la casa dels Enginyers/es en Informàtica.

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook