Destacat »

12 juny 2020 – 17:00

Els camins en bona companyia sempre són bons camins. No importen les pujades, les baixades ni els entrebancs -previstos o no-. Giravolts que rodegen muntanyes immenses que molt sovint són miratges.
L’honor de rebre la confiança …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Call4Apps pel BDigital Apps 2012

Submitted by on 4 setembre 2012 – 9:00No Comment

El proper 30 d’octubre es celebrarà, al CosmoCaixa de Barcelona, la tercera edició del BDigital Apps, el congrés de Barcelona Digital especialitzat en aplicacions mòbils, que enguany abordarà el fenomen del Gaming i les oportunitats de negoci que aquest sector genera. També s’analitzarà la influència de la tecnologia mòbil sobre sectors com l’educació, la salut, el consum i el turisme.

Per tot això, els organitzadors convoquen a desenvolupadors i empreses d’SDKs, APIs, frameworks o altres tecnologies mòbils, per participar al congrés com a ponents. Per fer-ho, cal omplir el formulari, adjuntant la proposta d’aplicació. El termini clou el 14 de setembre. 

El BDigital Apps és el primer congrés d’aplicacions mòbils d’Espanya i, per tant, un referent consolidat dins del sector. Es tracta d’un trampolí per donar a conèixer les possibilitats dels productes o serveis presentats a un públic altament especialitzat, format per professionals tecnològics i desenvolupadors de negoci, així com a través de la repercussió mediàtica. Les edicions anteriors han superat totes les previsions d’assistència.

En breu, també s’obrirà la convocatòria per participar a la FinAppsParty, la marató de 24 hores d’aplicacions financeres, que tindrà lloc els dies 26 i 27 d’octubre a Barcelona. Amb motiu de la capitalitat mundial del mòbil, l’esdeveniment atraurà els millors professionals de tot el món, entre d’altres, d’Estats Units, Israel, Kenya, Mèxic i Regne Unit.

Més informació: BDigital Apps

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin