Destacat »

16 Juliol 2019 – 17:00

El pla estratègic en intel·ligència artificial de Catalunya està obert a un procés participatiu on la ciutadania i entitats del sector podran presentar esmenes fins al 15 d’octubre
S’ha elaborat  des del departament de polítiques digitals …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Formació

Seminaris FIB Alumni: Ven…amb Linkedin!

Submitted by on 24 Setembre 2012 – 9:00No Comment
Share Button

Com aconseguir el “cicle de venda perfecte”

Les xarxes socials professionals no només ens permeten posicionar-nos, augmentar el nostre canal de distribució (xarxa de persones) i promocionar-nos… sinó que permet fer una venda directa al nostre client objectiu.

Aquesta sessió, dedicada a professionals de la venda a professionals i empreses (B2B), ens revelarà la metodologia que proposa el conferenciant per tal d’aconseguir el “cicle de venda perfecta” i retorns de la inversió molt elevada, aspectes que sortiran publicats en el llibre del mateix títol, a mitjans d’Octubre.

La sessió, a càrrec de Jordi Gili, Director Executiu de Execus, conferenciant professional sobre Posicionament, Venda i Marca Personal. Des de el seu blog www.tomsawyer.es ha escrit articles que figuren entre els més referenciats del món sobre l’ús de LinkedIn.

El seminari serà el pròxim dijous 27 de setembre a les 19h en la Sala d’Actes de la FIB (Campus Nord-Edifici B6). El seminari és gratuït i està obert per a tothom, les places estan limitades i cal registrar-s’hi. Els socis poden portar un acompanyant i tindran preferència en l’assignació de places.

Aquest seminari s’emmarca dintre del nou cicle de seminaris de FIB Alumni.

Inscripcions socis i acompanyants (requereix fer login)

Inscripció no socis

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook