Destacat »

30 juliol 2018 – 9:00

L’harmonització de la regulació de les professions a nivell europeu es formalitza per fi arribant al Diari Oficial de la Comissió Europea (DOUE) que per fi s’ha publicat la Directiva europea relativa al test de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

S’obren les inscripcions per assistir a l’ITworldEdu 2012

Submitted by on 16 octubre 2012 – 9:00No Comment
Share Button

També queda obert l’apartat de la Fira Virtual de la pàgina web per conèixer les diferents empreses participants en el summit.

La cinquena edició de l’ITworldEdu és a prop! És per això, que ja es pot accedir a l’apartat d’inscripcions de la pàgina web per poder assistir al punt de trobada de professionals del sector de l’Educació i de les TIC que tindrà lloc el dimecres 24 d’octubre al CosmoCaixa de Barcelona.

Els que s’inscriguin a la pàgina web tindran l’oportunitat de gaudir de totes les presentacions de casos de “bones pràctiques” que s’exposaran, i així conèixer noves realitats i aplicacions de la tecnologia en l’educació.

L’obertura d’inscripcions coincideix amb la de la Fira Virtual ITworldEdu 2012, que està operativa a la pàgina web www.itworldedu.cat, i on les empreses que participen en aquesta cinquena edició donen a conèixer les novetats que presentaran en el marc de la trobada.

El Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya és entitat col·laboradora de l’ITWorldEDU 2012.

Més informació i inscripcions: ITWorldEDU (invitacions del COEINF exhaurides)

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook