Destacat »

19 març 2019 – 15:00

Més d’un miler professionals i representants d’empreses, administració, entitats i institucions del món de les telecomunicacions i la informàtica es donaven cita ahir al vespre a l’Auditori de Barcelona en el decurs de la que …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Dia de la Internet Segura

Submitted by on 5 febrer 2013 – 9:00No Comment
Share Button

El COEINF s’adhereix al Dia de la Internet Segura (Safer Internet Day – SID) organitzat per Insafe (Xarxa Europea per a una Internet Segura) es celebra avui 5 de Febrer per promoure un ús més segur i responsable de les tecnologies en línia i els telèfons mòbils, especialment entre els nens i els joves de tot el món. 

Aquest any és la desena edició de l’esdeveniment amb el tema del dia “drets i responsabilitats” en línia, quan amb l’objectiu d’animar als usuaris a “Connecta’t amb respecte“.

La idea és mantenir la teva informació privada més segura per a que tant tu com els teus éssers estimats fora de perill mentre naveguen per la web.

Especialment en l’àmbit educatiu, la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d’Empresa i Ocupació ha treballat amb el Departament d’Ensenyament i Interior una sèrie d’orientacions per a la comunitat educativa. Orientacions per al tractament del mal ús de les pàgines INFORMER

Amb els anys, el Dia de la Internet Segura s’ha convertit en una fita en el calendari de la seguretat en línia. Va començar com una iniciativa del projecte SafeBorders de la UE el 2004 creixent més enllà de la seva zona geogràfica tradicional i es celebra ara a més de 100 països de tot el món, i en sis dels set continents del món.

Més informació: Safer Internet Day

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook