Destacat »

4 abril 2019 – 9:00

Ja estan disponibles els vídeo-resums (versió de 4 minuts i de 40) de la 24a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, que es va celebrar el passat 18 de març a l’Auditori de Barcelona. Si vas ser-hi, podràs …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

London Tech City Experience

Submitted by on 3 maig 2013 – 9:00No Comment
Share Button

El Centre de Promoció de Negocis d’ACC1Ó a Londres, en col·laboració amb UKTI (United Kingdom Trade and Investment) i Barcelona Activa, t’acompanyen a visitar la Tech City de Londres, el nou hub tecnològic amb més concentració d’empreses tecnològiques, creatives i digitals del món, i una oportunitat de negoci per empreses tecnològiques!

Sessió informativa dimarts, 07 de maig de 2013 de 09:00 a 10:30 a Barcelona Activa, C. Iniciativa Emprenedora – Glòries. C/ Llacuna 162-164, 08018 Barcelona.

Aquesta acció es dirigeix a empreses de base tecnològica que vulgui iniciar o consolidar el seu procés d’internacionalització. La Tech City ofereix interessants sinergies de col·laboració i d’exposició als grans clients d’àmbit mundial, a més de ser la porta d’entrada a altres mercats com ara els EUA, Orient Mitjà, Àsia, i els països de la Commonwealth.

Es proposa un viatge curt durant el mes de novembre per descobrir els avantatges d’implantar-se a la capital digital d’Europa.

Inscripcions: ACC1Ó

Etiquetes: , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook