Destacat »

20 octubre 2020 – 17:00

Un any més, el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya celebra la Lul·liana en un acte commemoratiu del seu patró, Ramon Llull. Enguany, tindrà lloc el dia 26 de novembre, a les 18:30h. Serà …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Col·legi

Nou domini de correu electrònic @enginyeriainformatica.cat

Submitted by on 20 desembre 2008 – 16:45No Comment

Benvolguts/des col·legiats/des,

Us comuniquem que ja teniu en marxa el correu electrònic del nou domini del Col·legi, enginyeriainformatica.cat. Totes les adreces de correu dels col·legiats han estat ja traspassades a aquest nou domini, de forma que des d’aquest mateix moment, i en virtut dels acords de la darrera assamblea, ja heu d’utilitzar aquesta adreça per les vostres comunicacions electròniques.

Es conserva completament el vostre “nom de correu”, i simplement cal canviar @coeic.org per @enginyeriainformatica.cat.

L’adreça de correu electrònic @coeic.org romandrà activa fins l’1 de març de 2009. Segons l’acord signat, des de l’1 de gener i fins l’1 de març de 2009, el nou titular del domini reenviarà els missatges rebuts a @coeic.org cap a @enginyeriainformatica.cat, emetent també una notificació a l’emissor per què estigui assabentat del canvi d’adreça del col·legiat.

Durant aquesta setmana haureu rebut un correu electrònic amb les instruccions per configurar el nou sistema de correu electrònic i el webmail.

S’ha habilitat una bústia suport@enginyeriainformatica.cat per canalitzar les incidències o qüestions que hi pugui haver durant el procés.

Els col·legiats que no hagin encara configurat el seu correu, poden enviar la petició a la bústia de suport fent constar les següents dades:

  • Nom i cognoms
  • Adreça de correu electrònic
  • Número de col·legiat
  • DNI

Se’ls respondrà amb la seva nova paraula clau, per tal que puguin accedir a la seva bústia.

Durant el cap de setmana i fins dimarts, es restauraran els correus que teniu emmagatzemats al servidor actual, cap al nou webmail. És un procés llarg i complex, així que preguem la vostra comprensió i col·laboració. Hem cregut que en aquestes dates el grau d’afectació sería mínim.

Finalment us recordem que JA HEU D’UTILITZAR el nou correu <nom_de_correu>@enginyeriainformatica.cat i que aquest funciona perfectament des d’aquest moment. Els correus enviats a <nom_de_correu>@coeinf.cat arribaran a la mateixa bústia.

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin