Destacat »

13 febrer 2019 – 12:00

La 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” tindrà lloc el 18 de març i no el 21 de febrer com estava previst inicialment. En motiu de la coincidència amb la vaga general convocada …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Tercera taula rodona cicle Història de la Informàtica

Submitted by on 7 juny 2013 – 9:00No Comment
Share Button

A les anteriors taules rodones hem conegut el detall de les primeres empreses catalanes fabricants d’ordinadors, així com de complex però exitós gran projecte informàtic dels JJOO’92. En els dos casos hem pogut veure també com les universitats van jugar diversos papers rellevants.

Però, quins van ser els primers projectes informàtics a les universitats catalanes i espanyoles? Quins els primers serveis informàtics que es van organitzar? Com i per on es van començar a informatitzar els sistemes d’informació universitaris? Amb quines tecnologies d’informació? Amb quins usuaris?

Per conèixer aquesta part de la nostra historia informàtica, us convidem a assistir a la tercera taula rodona del cicle, on quatre dels principals professionals que van liderar i dirigir aquells projectes ens ho explicaran. Us hi esperem.

I si voleu una visita guiada a l’exposició “FeliciTICS 15·35·1”, on s’exhibeixen 35 antecedents de les TIC “abans de les TIC”, podeu assistir al mateix lloc de la taula rodona, una hora abans (*)

El 12 de juny de 12:00 a 14:00,  Informàtica universitària: primeres aplicacions i serveis a Sala Josep Laporte, Rectorat UOC, Avda. Tibidabo, 39, Barcelona amb Llorenç Guilera, Director de l’ESDI, URL, Francesc Noguera, Gerent Adjunt de TI, UOC, Isidre Ramos, Professor de la UPV, 

Modera: Pere Botella, Professor de la UPC

Trobareu el programa complert del cicle aquí

(*) Per més informació i visites a l’exposició “FeliciTICs 15·35·1” mireu aquí

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook