Destacat »

12 juny 2020 – 17:00

Els camins en bona companyia sempre són bons camins. No importen les pujades, les baixades ni els entrebancs -previstos o no-. Giravolts que rodegen muntanyes immenses que molt sovint són miratges.
L’honor de rebre la confiança …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

La Generalitat crea l’òrgan que vetllarà pels compromisos industrials i de subcontractació del Nou Model TIC

Submitted by on 10 juny 2013 – 17:00No Comment

El Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat de Catalunya ha aprovat, en el seu Consell d’Administració de maig, la creació de l’Òrgan d’avaluació de l’impacte socioeconòmic dels contractes derivats del Nou Model TIC.

Tal com es recollia en els plecs de la licitació dels contractes del Nou Model TIC, la Generalitat va tenir en compte, a l’hora d’adjudicar-los, els compromisos de pla industrial i la política de subcontractació que cada candidat va incloure en l’apartat d’impacte socioeconòmic de l’oferta. 

Els compromisos de pla industrial i la política de subcontractació tindran un important impacte econòmic i de territori, per la qual cosa es considerava necessària la formalització d’un òrgan d’avaluació que analitzi i valori la informació del seguiment d’aquests compromisos.

Així doncs, aquest òrgan es reunirà trimestralment per analitzar i valorar la informació de cada contracte i poder determinar l’impacte socioeconòmic real dels esmentats compromisos. L’Òrgan traslladarà l’avaluació al Consell d’Administració del CTTI.

Aquest  òrgan estarà integrat per membres dels departament d’Empresa i Ocupació, del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació, i dels departaments de Presidència i Economia i Coneixement.

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin