Destacat »

7 gener 2019 – 9:00

La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica tindrà lloc el proper 21 de febrer de 2019 a l’Auditori de Barcelona. En Quim Masferrer hi serà, i tu? No et perdis la gran trobada del …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Formació

Universitat d’Estiu Ramon Llull

Submitted by on 25 juny 2013 – 17:00No Comment
Share Button

La Universitat d’Estiu Ramon Llull és un espai d’aprenentatge obert a tots els públics que ofereix un ampli programa acadèmic i cultural i que vol ser un punt de trobada, integrador i participatiu, que combini la formació intel·lectual i el creixement personal.

Els cursos i jornades, de 10, 15 o 20 hores, s’adrecen a totes aquelles persones amb inquietuds i hi tenen cabuda una gran diversitat de disciplines. L’únic requisit per participar-hi és tenir ganes d’aprendre i d’ampliar coneixements. Les activitats de la Universitat d’Estiu Ramon Llull es realitzen a Barcelona, Igualada, Mataró, Puigcerdà i Vilassar de Mar.

Col·legiats/des COEINF com entitat col·laboradora de la UeRL gaudeixen d’un 10% de descompte en la matrícula de tots el cursos. Però en el cas d’estar interessats es recomana la promoció d’El Periódico que és un 20% de descomptePer obtenir el descompte d’aquesta promoció us heu d’inscriure als cursos de la UeRL i activar l’opció de descompte d’El Periódico. Serà necessari acreditar el codi a l’inici del curs.

Feu clic aquí per obtenir el codi promocional

Més informació: Universitat d’Estiu Ramon Llull | tel. 93 602 22 40 | ue@url.edu

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook