Destacat »

19 març 2019 – 15:00

Més d’un miler professionals i representants d’empreses, administració, entitats i institucions del món de les telecomunicacions i la informàtica es donaven cita ahir al vespre a l’Auditori de Barcelona en el decurs de la que …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Participa en la Missió Catalunya-Israel TIC i Smart Cities

Submitted by on 16 juliol 2013 – 9:00No Comment
Share Button

Del 9 al 12 de novembre ACCIÓ, juntament amb CTecno, Secartys i la Cambra de Comerç de Barcelona, organitzen una missió a Israel per a empreses catalanes del sector TIC i solucions Smart City.

L’objectiu és trobar col·laboracions amb tecnologia puntera, internacionalitzar solucions TIC cercant negoci amb un soci d’Israel (molt interessats en Barcelona i en el mercat europeu), o també cercar acords tecnològics per participar en projectes europeus d’innovació.

Per fer una entrevista personalitzada (es donen cites pels dies 15 a 26 de julioldescarrega’t el formulari, emplena’l i envia’l a l’adreça missioisrael2013@ctecno.net. En aquesta entrevista veureu les possibilitats que teniu de trobar oportunitats a Israel i, en cas de participar finalment en la missió, conèixer més què us interessa, per treballar-vos l’agenda personalitzada durant els dos mesos previs al viatge.

Més informació: Missió TIC Catalunya Israel 2013

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook