Destacat »

30 juliol 2018 – 9:00

L’harmonització de la regulació de les professions a nivell europeu es formalitza per fi arribant al Diari Oficial de la Comissió Europea (DOUE) que per fi s’ha publicat la Directiva europea relativa al test de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

L’@dministració electrònica a debat en temps de crisi

Submitted by on 19 juliol 2013 – 9:00No Comment
Share Button

Els Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC , organitzen el 24 de juliol a les 17.00 hores, la conferència “L’@dministració electrònica a debat en temps de crisi” per analitzar i debatre l’estat de l’administració electrònica en el context actual, a la Sala d’Actes seu de la UOC. Av. Tibidabo, 39 – Barcelona.

Els ponents convidats són:

Alberto Ortiz de Zárate, assessor, conferenciant i docent habitual en matèria d’Open Government, Open Data, innovació pública, e‐Government, “intraemprenentage”, Salut 2.0 i Web 2.0; ha estat Director d’Atenció Ciutadana al Govern Basc i coeditor des de 2005 del blog “Administraciones en Red”.

Marta Continente que ha estat Directora de Comunicació i Sistemes d’Informació a l’Ajuntament de Barcelona , Directora General d’Atenció Ciutadana a la Generalitat de Catalunya i actualment dirigeix Projectes Smart Cities a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Per formalitzar la vostra inscripció cal que us registreu al següent formulari.

 

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook