Destacat »

27 maig 2020 – 1:08

Segueix aquí totes les fases del procés electoral del COEINF
 

10 de març de 2020: Convocatòria original d’Assemblees del 2020
18 de març de 2020: Suspensió d’Assemblees i del procés electoral per la crisi de la COVID19
26 …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

COIIPA i CITIPA organitzen de nou Hores del Codi

Submitted by on 30 gener 2019 – 12:00No Comment

El passat desembre es va celebrar a nivell mundial la ‘Hora del Codi’ (Hour of Code  #HourOfCode) amb el obejtivo de  introduir les Ciències de la Computació i la programació d’ordinadors a diferents col·lectius.

Des de COIIPA i CITIPA (Col·legis  d’Enginyeria i Enginyeria Tècnica en Informàtica del Principat d’Astúries) van decidir donar suport a aquesta inicitativa mitjançant l’organització d’hores del codi en desenes de centres educatius de primària. Per a això, es va realitzar la invitació a tots els col·legiats a fomentar aquest esdeveniment en els diferents col·legis asturians mitjançant l’ús de tutorials senzills i atractius per captar l’atenció dels futurs ingernieros informàtics. 

L’activitat ja s’havia realitzat amb anterioritat i va comptar amb la participació de més de 2.000 nens i nenes de diferents localitats d’Astúries, impartint-desenes d’hores del codi. Aquest any l’acollida per part dels centres educatius ha estat més gran i l’atenció dels nens i nenes cap a la informàtica creix any rere any.

més informació

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin