Destacat »

12 juny 2020 – 17:00

Els camins en bona companyia sempre són bons camins. No importen les pujades, les baixades ni els entrebancs -previstos o no-. Giravolts que rodegen muntanyes immenses que molt sovint són miratges.
L’honor de rebre la confiança …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Màster en Domòtica i Llar Digital

Submitted by on 28 maig 2010 – 10:18No Comment

Amb motiu de l’obertura del procés d’admissió de la VII Promoció Presencial i la VI Promoció online del Màster en Domòtica i Llar Digital de la Universitat Politècnica de Madrid, i gràcies a l’acord de col·laboració entre el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya i la Universitat Politècnica de Madrid, han estat concedides tres beques del 25% de descompte sobre el preu del màster amb pagament al comptat per als tres primers col·legiats que sol·licitin la seva admissió al programa. Per això caldrà identificar-se com a col·legiat del Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica Catalunya.

El Màster en Domòtica i Llar Digital de la Universitat Politècnica de Madrid es tracta del programa pioner en la formació en aquest sector i oferix una visió completa i integradora de les tecnologies que tenen cabuda dintre de les edificacions. Aquest programa compta amb una versió presencial (començament a l’octubre) i una versió online (començament al febrer) i està orientat a arquitectes i enginyers que vulguin tenir una visió completa de tecnologies que li permetin adquirir coneixements sobre serveis propis de la llar digital o els edificis terciaris tals com l’oci, les comunicacions, la integració arquitectònica, l’eficiència energètica o les fonts energètiques alternatives.

Per obtenir més informació sobre el programa es pot consultar la pàgina web:

http://www.master.cedint.upm.es/

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin