Destacat »

13 febrer 2019 – 12:00

La 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” tindrà lloc el 18 de març i no el 21 de febrer com estava previst inicialment. En motiu de la coincidència amb la vaga general convocada …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Formació

Visita guiada al Barcelona Supercomputing Center (BSC)

Submitted by on 22 maig 2012 – 12:00No Comment
Share Button

Dins de les activitats de formación contínua i desenvolupament professional que estem impulsant desde el Col.legi, us convidem, el divendres, dia 15 de juny, a les 15:30h, a fer una visita guiada al Barcelona Supercomputing Center (BSC)

Fundat l’any 2005, el Barcelona Supercomputing Center – Centro Nacional de Supercomputación (BSC- CNS) segueix la tradició del Centre Europeu de Paral·lelisme de Barcelona (CEPBA) i allotja el superordinador MareNostrum i MinoTauro, líder en eficiència energètica a Europa segons el ranking Green500. La missió del BSC-CNS és investigar, desenvolupar i gestionar la tecnologia per facilitar el progrés científic.

A la visita ens acompanyaran el Degà del COEINF , Sr. Domingo Olmos i el Vicedegà de Formació Contínua, Sr. Andrés Navarro-Soto.

Si esteu interessats en aquesta activitat, us preguem que envieu un correu a secretaria@enginyeriainformatica.cat   indicant el vostre interés abans del dia 10 de juny. Aforament limitat a 30 persones. Si hi hagués més interessats concretariem una altra visita.

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook