Destacat »

7 Novembre 2019 – 12:00

La Jornada, Accions pel desenvolupament del món rural,  vol donar a conèixer un seguit d’actuacions i oportunitats de negoci per fomentar l’impuls i el desenvolupament del món rural. L’assistència és lliure, però cal formalitzar-la clicant aquest enllaç.

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Col·legi, Esdeveniments

Rondes Tecnològiques d’Emprenedoria

Submitted by on 4 Abril 2013 – 9:00No Comment
Share Button

El passat dimarts 2 d’abril va tenir lloc la primera sessió trobada d’emprenedors organitzada per Tecnocampus i  COEINF (veure conveni de col·laboració), a les Rondes Tecnològiques part del programa InnoEmprèn de Tecnocampus, segona edició del programa que per primera vegada realitza aquest tipus de col·laboració esperant resultats molt positius per potenciar l’emprenedoria entre col·legiats/des.

Si no vas poguer assisitir i estas interessat/da en participar o més informació sobre els projectes, pots posar-te en contacte amb el COEINF a secretaria@coeinf.cat abans del 12 d’abril, termini per tal de que els enginyers/es puguin presentar la seva candidatura amb una proposta col·laborativa (presentant la seva experiència, expertesa, proposta de dedicació al projecte, compromís de resultat, dates probables de lliurament de la feina, fases, preu o proposta col·laborativa).

Etiquetes: , , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin