Destacat »

19 març 2019 – 15:00

Més d’un miler professionals i representants d’empreses, administració, entitats i institucions del món de les telecomunicacions i la informàtica es donaven cita ahir al vespre a l’Auditori de Barcelona en el decurs de la que …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Tens un projecte innovador i cerques finançament?

Submitted by on 25 juny 2013 – 9:00No Comment
Share Button

Tecnocampus, parc científic i de la innovació amb conveni de col·laboració amb el COEINFet dóna l’oportunitat de conèixer de primera mà les línies de finançament per a projectes tecnològics i/o innovadors d’ENISA, IFEM i Caixa Capital Risc.

Vine el 26 de juny a les 10h i la Sra. Teresa Torres d’IFEM, el Sr. Cormac Leggett d’ENISA i la Sra. Milós Esteva de Caixa Capital Risc ens explicaran les característiques dels seus instruments financers.

Tens un projecte innovador i cerques finançament? Aconsegueix de 25.000 a 1.500.000 € sense avals! des de l’Àrea d’Empresa del Tecnocampus et facilitem l’accés als préstecs participatius que ofereix ENISA.

L’Empresa Nacional d’Innovació, ENISA, depenent del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme ofereix finançament per a emprenedors i empreses amb la finalitat de donar suport a la creació, creixement i consolidació de les empreses amb l’única garantia de la viabilitat del projecte empresarial

L’Associació de Parcs Tecnològics d’Espanya (APTE), de la qual el Tecnocampus en forma part, va signar al 2012 un conveni amb ENISA per ser soci col·laborador i poder així intermediar la tramitació dels préstecs de les empreses allotjades als parcs membres d’APTE.

Programa

10.00 Benvinguda
10.10 Ponències dels convidats

11.10 torn de preguntes
11.25 Entrevistes personalitzades  (10 minuts/entrevista)

Confirma la teva assistència al formulari

Contacte: serveiempresa@tecnocampus.cat

Etiquetes: , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook